Pret orientativ 12.48000 Lei T.V.A. inclus
Cod: M0A10399
Brand:
Brand: BAUME & MERCIER
Colectie:
Colectie: Clifton Baumatic
Gen:
Gen: barbati
Mecanism:
Mecanism: Baumatic BM12-1975A automatic Swiss Made
Rezistenta la apa:
Rezistenta la apa:
WR 50 m
Vezi situatiile in care etanseitatea la apa a ceasurilor este prezenta
Dimensiune:
Dimensiune: 40 mm
Grosime carcasa:
Grosime carcasa: 10.3 mm
Forma:
Forma: rotunda
Material:
Material: inox (otel inoxidabil)
Culoare carcasa:
Culoare carcasa: argintiu
Geam:
Geam: cristal safir
Bratara / Curea:
Bratara / Curea: piele
Culoare bratara / curea:
Culoare bratara / curea: negru
Latime la telescop:
Latime la telescop: -
Culoare:
Culoare: negru
Afisaj:
Afisaj: analog
Indicatori:
Indicatori: index
Functii ceas:
Functii ceas: hms, data
Site oficial:
Site oficial: www.baume-et-mercier.com
Garantie legala:
Garantie legala: 24 luni (pentru lipsa de conformitate a produsului)
Garantie comerciala:
Garantie comerciala: Suplimentar fata de garantia legala de conformitate se acorda o garantie comerciala de 90 de zile de la data cumpararii produsului care consta in efectuarea de catre vanzator a primei reglari a abaterii ceasului, a primei schimbari a bateriei / acumulatorului ceasului, precum si transportul gratuit in aceste situatii catre USP si retur.
Pretul afisat este unul orientativ si poate suferi modificari. Acesta reprezinta pretul de vanzare valabil la momentul in care produsul era inca disponibil in stocul Profesionistului.
Pretul de vanzare si disponibilitatea produselor sunt orientative. Puteti primi mai multe informatii contactand personalul din magazine la numerele de telefon afisate in cadrul site-ului.
Istoric:
In 1830, membrii familiei Baume deschid primul magazin de ceasuri in satul Les Bois din regiunea Jura. "Frères Baume" s-a dezvoltat intr-un ritm alert multumita flerului comercial si metodelor industriale folosite de fratii Louis-Victor si Joseph-Célestin Baume, care au ramas fideli motoului "Acceptam doar perfectiunea. Doar ceasuri de manufactura de cea mai inalta calitate".
Inca de la inceput compania Frères Baume a avut ca obiectiv crearea de ceasuri traditionale prin intermediul celor mai noi inovatii tehnologice. Totodata, familia Baume era inovatoare si din punct de vedere comercial, deschizand prima filiala la Londra sub numele de "Baume Brothers". Mai apoi, au extins reteaua de filiale in intregul Imperiul Britanic, pana in India, Singapore, Burma, chiar si Australia si Noua Zeelanda.
Pana in 1876, cand afacerea este preluata de cea de-a doua generatie, Frères Baume deja isi cladise o solida reputatie internationala prin intermediul ceasurilor simple, cu cronograf sau a celor echipate cu complicatii precum repetitie la minut, calendar sau tourbillon. Managementul companiei era din nou in mainile a doi frati, fiii lui Louis-Victor; Alcide Baume se ocupa de productie in Les Bois, in timp ce Arthur Baume locuia la Londra, de unde planuia si coordona activitatile internationale de marketing. Compania si-a deschis apoi filiale la Geneva, in Elvetia si in SUA.
Ceasurile Baume castigau recunoasterea mondiala, iar Casa orologera se evidentia prin multitudinea de premii castigate: zece Grand Prix-uri si sapte medalii de aur. In 1892, Baume a obtinut cel mai bun scor in cadrul unei competitii (91.9 puncte din 100) pentru un cronograf split-second, un record care avea sa fie depasit abia peste 100 de ani.
La Londra, Arthur Baume devenise o personalitate pregnanta, fiind numit cavaler al Legiunii de Onoare si fiind decorat de doua ori chiar de catre presedintele francez Poincarré.
Dupa Primul Razboi Mondial, compania era condusa de tanarul William Baume, un ceasornicar talentat si vizionar. Petrecandu-si timpul la Geneva l-a cunoscut pe cel care avea sa ii devina prieten si partener de afaceri: Tchereditchenko. Acesta adopta ulterior numele mamei sale si se recomanda ca si Paul Mercier. Nascut la Odessa, Paul Mercier era un tip rafinat, un iubitor al artelor, fluent in sapte limbi si cu un talent special pentru afaceri. Impartind aceeasi viziune a orologeriei contemporane, cei doi decid sa isi uneasca fortele in 1918, creand Baume & Mercier. William Baume se ocupa de partea tehnica, iar Mercier de design si latura comerciala a afacerii. Impreuna au pus bazele unei unitati de productie la Geneva, creand ceasuri de cea mai buna calitate, precum si mecanisme.
In 1919, Baume et Mercier primeste "Poinçon de Genève" sau Geneva Hallmark, un standard care confirma nivelul orologer superior.
In 1964, Baume et Mercier beneficiaza de o schimbare de identitate, adoptand ca emblema simbolul FI (), fiind prezent pe cadran ca si logo al brandului.
In 1972, Baume et Mercier lanseaza modelul Riviera, unul dintre primele ceasuri ale caror carcasa aveau 12 muchii. A fost urmat de catre Mimosa si Galaxie, ceasuri care au castigat Trandafirul Auriu la competitia internationala de ceasuri si bijuterii de la Baden-Baden, Germania. In 1973, acelasi premiu este oferit pentru superbul ceas Stardust, al carui cadran din onix era inconjurat de 138 de diamante.
La inceputul anilor ’80, colectia Linea era prezentata intregii lumi, iar in 1988 Baume & Mercier se alatura grupului de branduri de lux care avea sa fie cunoscut mai tarziu sub numele de Richemont. Sub tutela grupului, apar noile colectii Capeland (1998) si Hampton (1994).
Ramanand fidel originilor sale, Baume & Mercier continua sa ofere si astazi ceasuri speciale cu design contemporan, in care atentia pentru detalii devine adevarata arta, respectand in continuare cele mai inalte standarde de calitate.
Filozofia brand-ului:
"Maison D’horlogerie Geneve 1830"
Continua incercare de a atinge perfectiunea este vitala pentru a pastra traditia orologera elvetiana. Autentic in valori, fidel mostenirii sale, Baume & Mercier a reusit sa devina o veritabila Casa Orologera.
Baume & Mercier este mereu in stransa legatura cu clientii sai, fiind mandru de ceasurile sale, adevarate embleme ale orologeriei de lux, ce imbina excelenta, eleganta estetica si farmecul peren.
Caracteristici ceasuri:
Geam: safir
Carcasa: otel inoxidabil (placat cu aur 750‰ la anumite modele) sau aur
Cadran: infrumusetat de sidef, diamante, apertura
Curea: piele de vitel sau aligator
Bratara: otel inoxidabil (placat cu aur 750‰ la anumite modele)
Mecanism: automatic, mecanic sau quartz (ETA, Sellita, Ronda, La Joux-Perret, Dubois Depraz, Soprod)
Rezistenta la apa: 3 atm, 5 atm
Functii: data, ziua saptamanii, luna, ora duala, secundar periferic, fazele Lunii, cronograf, cronograf fly-back, tahimetru, telemetru.
Colectii:
Clifton: o colectie in care sunt evidentiate valorile traditionale ale brandului Baume&Mercier.
Linea: perfectiunea stilului ilustrata de design ce imbina eleganta si feminitatea.
Capeland: colectie de ceasuri sport-chic cu design traditional vintage.
Hampton: dovada clara a traditiei Baume&Mercier, colectia aduce in centrul atentiei carcasa dreptunghiulara.
Classima: ceasuri cu carcasa subtire, pentru un look elegant si nobil.
Istoricul tau de navigare: